Завантаження ...
banner
banner

У мікрорайоні Космонавтів відкрили новорічну ялинку

28 грудня у мікрорайоні Космонавтів відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки біля якої зібрались вихованці ДНЗ №14 «Соколятко» та громадськість містечка.

28 грудня у мікрорайоні Космонавтів відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки біля якої зібрались вихованці ДНЗ №14 «Соколятко» та громадськість містечка. Про це повідомляється на сайті Ніжинської міської ради.

З великою радістю зустрічали Діда Мороза, Снігуроньку та інших казкових героїв, які додали святкового настрою присутнім своїми новорічними вітаннями, чудовими піснями та жартами. Дітлахи з задоволенням кружляли в запальному хороводі біля яскравої ялинки, отримували солодощі та фотографувалися.
 
Ця подія відбулась завдяки спільним зусиллям командира спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби, депутата Ніжинської міської ради Коробки І.М. та колективів КП ЖЕК «Північна» (начальник  -  Шаповалов Д.О.), Управління культури та туризму (начальник – Примаченко В.С.)
 
Мешканці були вдячні за організацію свята та бажали один одному щастя, здійснення мрій у Новому 2016 році, людських гараздів, мирного неба, божого благословення і щоб добро у всіх домівках тільки множилось!

Ялинка на космонавтів, космонавтів ніжин

мікрорайон космонавтів, нежин космонавтов

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: