Завантаження ...
banner
banner

Близько 60 працівників поліції охоронятимуть громадський порядок новорічної ночі у Ніжині

У період новорічних свят правоохоронці міста Ніжина традиційно переходять до посиленого варіанту несення служби, з метою забезпечення правопорядку


У період новорічних свят правоохоронці міста Ніжина традиційно переходять до посиленого варіанту несення служби, з метою забезпечення правопорядку, недопущення на території міста та району скоєння кримінальних правопорушень, диверсій та терористичних актів. Зокрема, охорону громадського порядку у святкову новорічну ніч будуть забезпечувати близько 60 працівників поліції.

Особливу увагу правоохоронців буде звернуто на місця, де перебуватиме найбільша кількість громадян: біля новорічної ялинки на площі імені Франка, на центральних вулицях міста. Не залишаться поза увагою працівників поліції і віддалені куточки Ніжина та району, де будуть патрулювати правоохоронці та члени громадських формувань.

До забезпечення охорони громадського порядку залучено особовий склад усіх секторів відділу поліції, а також розгорнуто діяльність оперативного штабу.

Загалом, протягом новорічних свят вулиці міста Ніжина цілодобово будуть патрулюватися як пішими нарядами поліції, так і трьома мобільними екіпажами.
 
Також, нагадаємо, що на території обслуговування Ніжинського відділу поліції триває перевірка ринків на предмет наявності у продажу несертифікованих піротехнічних виробів, а також порушення порушення правил торгівлі даними виробами. Адже, піротехнічні засоби завжди містять у собі потенційну небезпеку. Тому, щоб уникнути на свята нещасних випадків, необхідно купувати лише сертифіковану піротехніку. Запам’ятайте, що до кожного піротехнічного засобу у продавця обов’язково має бути інструкція, а на продукції має бути зазначена дата виготовлення та термін придатності. При відсутності цього піротехнічний виріб вважається контрафактним, а його реалізація і використання заборонена. Також категорично заборонена реалізація будь-яких піротехнічних засобів особам віком до 16 років.
 
Старший інспектор Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області Тетяна Дахно
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: