Завантаження ...
banner

На Чернігівщині автобус збив пішохода: чоловік загинув на місці події

На Чернігівщині автобус збив пішохода: чоловік загинув на місці події фото

На Прилуччині поліція розпочала розслідування обставин смертельної ДТП, що сталася 13 вересня у Малодівицькій громаді. Унаслідок інциденту загинув 37-річний пішохід, який раптово вийшов на проїзну частину дороги.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 07:30 ранку. За попередньою інформацією, водій автобуса не встиг зреагувати на раптову появу пішохода на проїжджій частині, що призвело до наїзду. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події.

Наразі кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України — "Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого". Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції, під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, займається детальним вивченням всіх обставин цієї події.

Поліція продовжує встановлювати всі обставини, які призвели до цієї трагедії, а також проводить усі необхідні слідчі дії, щоб встановити повну картину того, що сталося.

Як повідомляв MYNIZHYN, наші журналісти дізнавалися, скільки коштів заплановано на ремонт доріг у 2024, скільки витрачено і скільки ще залишається? Скільки доріг вже відремонтовано і на яких вулицях?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: