Завантаження ...
banner

Рибалка з Чернігівщини використовував струм для вилову риби: збитки на понад 180 тисяч гривень

Рибалка з Чернігівщини використовував струм для вилову риби: збитки на понад 180 тисяч гривень фото

15 вересня 2024 року на ставку «Каливанів», що поблизу села Липове Талалаївської громади, рибоохоронний патруль виявив місцевого жителя, котрий використовував струм та поріжну сітку для вилову риби з човна.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

У результаті таких дій порушник виловив 52 екземпляри риби загальною вагою 83 кг. Серед улову були 36 екземплярів сазана, вісім щук, три лини, два білих амури, два окуні та карась сріблястий. Загальні збитки, завдані рибному господарству України, склали 181 135 гривень.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Прилуцького районного управління поліції ГУНП у Чернігівській області. Відомості про вчинене правопорушення були внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На правопорушника складено протокол за ч. 1 ст. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Талалаївського районного суду для винесення рішення щодо притягнення винного до відповідальності. Незаконно виловлену рибу, електролов у комплекті, сітку, човен «Барк» і автомобіль «Нива» з причепом було вилучено.


Фото: Знаряддя лову браконьєра. Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль

Як повідомляв MYNIZHYN, 14 вересня 2024 року під час рибоохоронного рейду в урочищі «Замглай», біля села Вишневе Ріпкинської громади, затримали двох місцевих жителів, котрі займалися незаконним виловом риби з човна за допомогою заборонених знарядь – двох поріжних сіток.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: