Завантаження ...
banner

Постійно потерпала від обстрілів росіян: з прикордоння Чернігівщини евакуювали жінку

Постійно потерпала від обстрілів росіян: з прикордоння Чернігівщини евакуювали жінку фото

На Чернігівщині поліцейські разом із місцевою владою та рятувальниками евакуювали мешканку прикордонного села до безпечної території.

Співробітники сектору поліцейської діяльності №1 у місті Семенівка Новгород-Сіверського району, разом із рятувальниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та місцевою владою, організували евакуацію 52-річної жінки з прикордонного села, яке постійно потерпає від обстрілів з боку країни-агресора.

З огляду на регулярні ворожі атаки, життя у цьому регіоні ставало дедалі небезпечнішим, і жінка потребувала допомоги для переміщення в безпечніше місце. Поліцейські організували транспорт для вивезення жінки, допомогли їй із завантаженням речей та супроводили на безпечну територію.

Керівник поліції Семенівщини Володимир Єрмоленко зазначив: «Ми завжди швидко реагуємо на прохання громадян про евакуацію. Завдяки злагодженій взаємодії з місцевою владою нам вдається оперативно вирішувати організаційні питання, включно з наданням транспорту, супроводом і пошуком житла для тих, хто виїжджає з небезпечних районів. Ми закликаємо мешканців прикордонних сіл дбати про власну безпеку та виїжджати на більш безпечні території».

Як повідомляв MYNIZHYN, 05 вересня росіяни атакували одне з сіл Семенівської громади Новгород-Сіверського району. Внаслідок обстрілу поранень зазнали 55-річна жінка та 67-річний чоловік. Поліцейські прибули на місце, надали потерпілим першу домедичну допомогу та евакуювали до лікарні. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: