Завантаження ...
banner

Рідні військовополонених захисників ЧАЕС провели акцію у Чернігові

Рідні військовополонених захисників ЧАЕС провели акцію у Чернігові фото

28 вересня 2024 року у Чернігові відбулася важлива акція на підтримку військовополонених захисників Чорнобильської АЕС. Захід привернув увагу місцевих мешканців та громадських активістів, які зібралися, щоб висловити свою солідарність і нагадати, що боротьба за звільнення героїв триває, повідомляє slavutych.info.

Учасники заходу наголосили на необхідності активізації зусиль щодо повернення українських захисників додому, закликали уряди різних країн до посилення тиску на росію задля звільнення військовополонених.

Славутичани, як і вся Україна, не припиняють сподіватися на повернення своїх рідних і близьких. Вони впевнені, що їхні голоси будуть почуті, а військовополонені незабаром повернуться додому.


Фото: Акція в Чернігові. Джерело: slavutych.info

Як повідомляв MYNIZHYN, 14 вересня на Красній площі в Чернігові зібралися люди, щоб нагадати про своїх рідних, які вже понад 2,5 роки перебувають у полоні. Це родичі та близькі нацгвардійців, які 24 лютого 2022 року несли службу на Чорнобильській АЕС і потрапили до російського полону. Інформацію про полонених вони здебільшого отримують від тих, хто вже повернувся додому

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: