Шануємо їх подвиг: у Ніжині відкрили три стенди пам'яті загиблих захисників

01 жовтня у Ніжині на Алеї Слави зібралися представники міської влади, військовослужбовці, рідні та близькі загиблих Героїв, щоб вшанувати пам'ять захисників і захисниць України. Ніжинські священники провели літію за упокій душ полеглих воїнів.

01 жовтня – особливий День пам’яті загиблих захисників та захисниць України. Це не єдиний день, коли ми згадуємо і віддаємо шану тим, хто віддав своє життя заради незалежності та соборності нашої країни, але саме цей день – нагода для всього суспільства зосередитися на пам’яті, шані та вдячності за їхній героїчний подвиг.

У Ніжині на Алеї Слави зібралися містяни, військовослужбовці, рідні та близькі загиблих Героїв та представники міської влади, щоб вшанувати пам'ять захисників і захисниць України. Ніжинські священники провели літію за упокій душ полеглих воїнів.

Цього ж дня Алея Слави в Ніжині поповнилася трьома стендами із зображенням наших Захисників, котрі в бою з ворогом, на жаль, загинули, однак пам'ять про них закарбується у серцях тих, заради кого вони віддали життя: Сергій Кулинко, Микола Циба, Олександр Гапшенко, Віталій Ярешко, Сергій Ругаль, Богдан Новік, Микола Гомоляко, Олександр Даніш, Валерій Сідоров, Руслан Данильченко, Олег Расковалов, Валерій Позняк, Вячеслав Ляхов, Олександр Михайлов, Микола Ковтун, Михайло Федоряко, Сергій Кубрак, Ігор Пишнограєв.


Фото: Стенди полеглим Воїнам в Ніжині. Автор: Олександр Воронуха


Фото: Стенди полеглим Воїнам в Ніжині. Автор: Олександр Воронуха


Фото: Стенди полеглим Воїнам в Ніжині. Автор: Олександр Воронуха

Покладання квітів до пам’ятного знаку «Герої не вмирають», Алеї Слави та Меморіального комплексу «Героям захисникам України» стало символом глибокої шани та подяки за їхній безсмертний подвиг. Цей день нагадує нам про обов’язок пам’ятати наших Героїв, які віддали свої життя заради майбутнього України. Ми завжди маємо зберігати у серці вдячність і шанувати їхню пам’ять.

[GALLERY-639]

Як повідомляв MYNIZHYN, 29 серпня у Ніжині в День пам'яті захисників України відбулося покладання квітів на Алеї Слави.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: