Завантаження ...
banner

Ніжин попрощався із захисником — Василем Авдацьким

Ніжин попрощався із захисником — Василем Авдацьким фото

01 жовтня Ніжин провів в останню путь захисника — Василя Авдацького, котрий трагічно загинув 27 вересня. Його смерть стала важкою втратою для родини, друзів і всіх, хто знав його особисто.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

Василь Авдацький, захисник України, народився 17 жовтня 1987 року в селі Киселівка Менського району Чернігівської області. Шкільні роки провів в інтернаті та під опікою своєї бабусі, яка мешкала у Ніжині.

Після закінчення навчання в інтернаті Василь здобув професію зварника у Ніжинському професійно-технічному училищі №35, де працював на будівництві. У 2009 році він одружився, а в лютому 2011 року в його родині народилася донька Єва. Заради її майбутнього та спокою в Україні, у лютому 2024 року Василь добровільно пішов на фронт.

Василь приєднався до 33-ї штурмової бригади Збройних Сил України, де мужньо виконував бойові завдання. Під час однієї з операцій він отримав серйозне поранення в голову та контузію. Після лікування в Сумському військовому шпиталі, він повернувся на реабілітацію до Ніжина, де планував провести час зі своєю донькою Євою та відновитися, щоб знову повернутися до підрозділу.

Пам’ять про героїв не вмирає – вони назавжди залишаються у наших серцях і спогадах.

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжині відкрили меморіальні дошки на честь загиблих ніжинських героїв Ландаря Юрія Михайловича і Ярмака Вячеслава Володимировича.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: