Завантаження ...
banner
banner

Спраглі до знань ніжинці від сьогодні можуть зареєструватись на пробне ЗНО

6 січня о 12:00 розпочинається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Вона триватиме до 30 січня. Подати заявку на участь у пробному тестуванні можна на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.


6 січня о 12:00 розпочинається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Вона триватиме до 30 січня. Подати заявку на участь у пробному тестуванні  можна на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне тестування з української мови та літератури пройде 2 квітня. Потренуватися складати один з решти предметів – історію України, математику, біологію, географію, фізику, хімію, англійську, німецьку, іспанську, російську та французьку – можна буде 9 квітня.
 
Для того, щоб зареєструватися на пробне ЗНО, зайдіть на сайт  Київського регіонального центру оцінювання якості освіти kievtest.org.ua та пройдіть зареєструйтеся. Інформацію про місце та час пробного екзамену можна знайти на цьому ж порталі в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО» з 12 березня.
 
Вартість одного пробного тесту – 111 гривень.

Раніше повідомлялося, що зареєструватися на пробне тестування можна буде з 1 січня, але через технічні причини, початок реєстрації було перенесено.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: