На Чернігівщині провели в останню путь п'ятьох Воїнів ЗСУ

4 жовтня на Чернігівщині відбулося прощання з п'ятьма воїнами ЗСУ: Сергієм Крутоголовим, Сергієм Фесенком, Миколою Гайдуком, Володимиром Пустовойтом та Олегом Коломійцем. Останнього змогли опізнати лише за результатами ДНК-експертизи.

4 жовтня на Чернігівщині відбулося прощання з п'ятьма воїнами ЗСУ: Сергієм Крутоголовим, Сергієм Фесенком, Миколою Гайдуком, Володимиром Пустовойтом та Олегом Коломійцем. Останнього змогли опізнати лише за результатами ДНК-експертизи.

Про це Суспільному повідомили в Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Сергій Крутоголов, молодший сержант, народився 13 травня 1981 року в Батурині. Після закінчення школи та навчання на бухгалтера сільського господарства, працював у різних аграрних компаніях. У 2014 році долучився до лав Збройних сил України, а з початком повномасштабного вторгнення вступив до добровольчого загону самооборони. Сергій загинув 25 вересня 2024 року на Донеччині. Його поховали 4 жовтня в рідному Батурині.


Фото: Сергій Крутоголов. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Сергій Фесенко, молодший сержант, народився 24 січня 1982 року. Після навчання на електрогазозварника, працював у депо в Бахмачі, згодом на підприємстві в Києві. Після вторгнення росії він приєднався до ЗСУ та був поранений під час виконання бойового завдання. Сергій помер 28 вересня 2024 року у медичному закладі Києва. Попрощалися з ним 4 жовтня в Бахмачі.


Фото: Сергій Фесенко. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Микола Гайдук, солдат, народився 11 вересня 1988 року. Проживав у селі Олишівка Чернігівського району. Виконував бойові завдання на Запорізькому напрямку та загинув 27 липня 2023 року. Попрощалися з Миколою 4 жовтня у Чернігові, а поховали його в Олишівці.


Фото: Микола Гайдук. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Володимир Пустовойт, старший солдат, народився 16 серпня 1991 року в селі Мощне на Чернігівщині. Він долучився до лав ЗСУ після початку повномасштабної війни. Володимир загинув 27 вересня 2024 року на Донеччині. Його поховали 4 жовтня у Семенівці.


Фото: Володимир Пустовойт. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Олег Коломієць, солдат, народився 13 березня 1979 року в селі Довжки на Хмельниччині. Його родина згодом переїхала до Енергодара, а після повномасштабного вторгнення — до селища Понорниця на Чернігівщині. Олег загинув 19 вересня 2023 року на Запорізькому напрямку, а його особу встановили за допомогою ДНК-експертизи. Поховали Олега 4 жовтня в Понорниці.


Фото: Олег Коломієць. Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Головне фото: Суспільне Чернігів

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжині на Алеї Слави зібралися містяни, військовослужбовці, рідні та близькі загиблих Героїв та представники міської влади, щоб вшанувати пам'ять захисників і захисниць України. Ніжинські священники провели літію за упокій душ полеглих воїнів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: