Завантаження ...
banner
banner

Постійний покупець магазину "Оптовичок" виграла 45 літрів олії

Завершення минулого року у магазині "Оптовичок", який знаходиться, біля комунального ринку, ознаменувався підведенням підсумків спільної акції з торговими марками "Королівський смак" та "Кухар Рішельє".


Володарка річного запасу олії Павлова Олена


Завершення минулого року у магазині "Оптовичок", який знаходиться, біля комунального ринку, ознаменувався підведенням підсумків  спільної акції з торговими марками "Королівський смак" та "Кухар Рішельє". 

Акція тривала з 10 жовтня по 30 грудня і за цей час кожен хто прибав будь-які товари у магазині "Оптовичок" на суму більше 50 гривень, автоматично ставав учасником розіграшу головного призу - річного запасу олії. Аце аж 45 літрів! 

Зранку 30 грудня, учасники акції почали збиратися біля магазину, де їх вже чекали організатори з призами. Перед розіграшем річного запасу олії серед присутніх учасників було розіграно ряд товарів з магазину "Оптовичок". Переможців обирали випадковим чином за допомогою чарівної шапки. Остання переможниця розіграшу своєю щасливою рукою, з скриньки де знаходилися імена всіх учасників акції,  обрала володарку головного призу річного запасу олії Павлову Олену.

Це не останній розіграш від магазину "Оптовичок", про всі акції можна дізнатися завітавши до магазину за адресою вулиця Московська, 5 А. 

















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: