Завантаження ...
banner

На Чернігівщині продовжують вилучати вибухонебезпечні предмети

На Чернігівщині продовжують вилучати вибухонебезпечні предмети фото

Протягом минулої доби, 08, жовтня,  фахівці піротехнічних робіт та підводного і гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області провели сім виїздів на території Чернігівського району, під час яких вилучили три  вибухонебезпечних предмети.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернігівській області.

Сапери знаходять небезпечні боєприпаси як на суші, так і в акваторіях водойм області. Після активних бойових дій на Чернігівщині залишилося багато небезпечних предметів, а щоденні обстріли прикордонних громад з боку російських військ продовжують "засмічувати" регіон новими боєприпасами.

Через це ризик натрапити на вибухонебезпечні предмети залишається високим у багатьох місцях, навіть під час звичайних прогулянок чи робіт на полі. Сапери закликають громадян бути особливо обережними, не підходити до підозрілих предметів і негайно повідомляти про них відповідні служби.

Як повідомляв MYNIZHYN, упродовж минулого тижня, з 30 вересня по 6 жовтня, рятувальники Чернігівщини ліквідували 99 пожеж. Серед них: 17 — у житловому секторі, дві — на об’єктах, п'ять — на транспорті, 72 — в природних екосистемах та ще три інших випадки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: