Завантаження ...
banner

На Чернігівщині судитимуть чоловіка, який ходив містом з гранатою

На Чернігівщині судитимуть чоловіка, який ходив містом з гранатою фото

Слідчий відділення №2 (м. Сновськ) Корюківського райвідділу поліції завершив досудове розслідуванні у кримінальному провадженні щодо 52-річного мешканця Сновська, який містом носив із собою споряджену бойову гранату Ф-1.

Про це повідомляє поліція Корюківського району

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції виявили зловмисника під час патрулювання міста Сновськ. Вони звернули увагу на перехожого, який мав при собі предмет, схожий на гранату.

Раніше ми писали: Чернігівські поліцейські перекрили канал незаконного поширення психотропних речовин

Небезпечний боєприпас вилучили викликані на місце події слідчо-оперативна група поліції та фахівці вибухотехнічного підрозділу Головного управління Нацполіції в Чернігівській області. Як підтвердила згодом експертиза, вилучений предмет був осколковою ручною гранатою Ф-1 з запалом.

Наразі слідчий поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом передано прокуророві для скерування до суду.

Фото ілюстративне.

Як повідомляв MYNIZHYN, незнайомець шахрайським шляхом випитав реквізити картки. Після чого потерпіла виявила зникнення понад 80 тисяч гривень зі свого банківського рахунку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: