Завантаження ...
banner

Хотіла захистити банківський рахунок: шахраї ошукали мешканку Чернігівщини на дві тисячі гривень

Хотіла захистити банківський рахунок: шахраї ошукали мешканку Чернігівщини на дві тисячі гривень фото

У Прилуках, унаслідок дій псевдобанкірів, постраждала 35-річна місцева мешканка, яка під час телефонної розмови довірливо виконала вказівку незнайомців, і втратила дві тисячі гривень.

Про це повідомляє Поліція Прилуцького району.

Заяву про шахрайство поліцейські отримали 9 жовтня. Жінка розповіла, що до неї зателефонували нібито зі служби безпеки банку та повідомили, що невідомі зламали її акаунт. І для того, щоб підтвердити, що заявниця є власницею акаунту необхідно натиснути клавішу «1» у телефоні. Слухняно виконавши вказівку фейкових банкірів, потерпіла втратила з рахунку дві тисячі гривень.

За цими фактами поліцейські розслідують кримінальне провадження, тривають слідчо-розшукові дії.

Важливо: Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням не довіряти незнайомцям та не виконувати їх вказівки. У жодному разі не повідомляти телефоном конфіденційні дані чи іншу особисту інформацію. Усі проблемні питання, які нібито виникли з вашою банківською картою чи вашим рахунком, потрібно вирішувати тільки особисто звернувшись до найближчого відділення банку, або зателефонувавши на номер гарячої лінії банку. Так ви вбережете свої заощадження від аферистів.

Як повідомляв MYNIZHYN, незнайомець шахрайським шляхом випитав реквізити картки. Після чого потерпіла виявила зникнення понад 80 тисяч гривень зі свого банківського рахунку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: