Завантаження ...
banner
banner

"Біла халатність" ніжинського лікаря

Дві жінки звинувачували завідувача травматологічного відділу Олександра Костирко в халатності. За їх словами він непрофесійно віднісся до їх лікування, в наслідок чого вони могли на все життя залишитись інвалідами

101214_travmatologia.jpg

Вчора, 9 грудня, по ТСН показали сюжет про Ніжинську міську лікарню, в якій дві жінки звинувачували нового завідувача травматологічного відділу Олександра Костирко в халатності. За їх словами він непрофесійно віднісся до їх лікування, в наслідок чого вони могли на все життя залишитись інвалідами, а столичні лікарі змогли вилікувати їх за місяць.

Сам лікар в сюжеті розповів, що першій жінці потрібно було просто зачекати, бо перелом був важким, і потребувалось більше часу, ніж вона хотіла, а друга лікувалась місяць хтозна-де, і його провини в такому разі зовсім немає, адже він не може нести відповідальність за самолікування.
 
Також він каже, що даний випадок виник лише тому, що його призначили на нову посаду, і це не сподобалось деяким його колегам, бо всі вважали, що новим завідувачем відділу буде інша людина. Але після зміни влади в місті змінився і головний лікар, а разом із ним і завідувач травматології.
 
nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: