Завантаження ...
banner

Доба без обстрілів: на Чернігівщині за добу не зафіксували жодної атаки ворога

Доба без обстрілів: на Чернігівщині за добу не зафіксували жодної атаки ворога фото

За минулу добу, 13 жовтня, у прикордонні Чернігівщини не зафіксували жодного російського обстрілу.

Про це Суспільному повідомила речниця Чернігівського прикордонного загону Галина Шеховцова.

"До слова, за минулий тиждень (7-14 жовтня) ворог 69 разів обстріляв Чернігівщину. Під ударом опинилися 17 населених пунктів. Пролунало 187 вибухів. Росіяни били зі ствольної артилерії, мінометів, завдали 12 авіаційних ударів", — зазначив у своєму Телеграм-каналі очільник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

Нагадаємо, протягом доби 12 жовтня війська РФ атакували три прикордонні громади Чернігівщини: Новгород-Сіверську, Семенівську та Сновську. Загалом прикордонники зафіксували понад 44 вибухи.

Повітряна тривога на Чернігівщині вночі з 12 на 13 жовтня тривала понад 12 годин: з 19:45 до 08:01. Вона стала однією з найтриваліших за час повномасштабного вторгнення РФ на територію України — 12 годин 16 хвилин.

Фото: ілюстративне

Як повідомляв MYNIZHYN, У ніч на 12 жовтня 2024 року противник здійснив масовану атаку на Україну ракетами невстановленого типу та 28 ударними безпілотниками. За повідомленням Повітряних Сил України, пуски ракет були з території Білгородської області РФ, а безпілотники запускали з Курської та Приморсько-Ахтарської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: