Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці на столичном залізничному вокзалі заспівали колядки

Фото. Відео.
Артисти Заслуженої хорової капели, клубу залізничників станції Ніжин і самодіяльного колективу «Цвіт калини» заспівали для киян під новорічною ялинкою на Київському залізничному вокзалі.

Вчора, 6 січня, на столичному вокзалі біля новорічної ялинки артисти Заслуженої хорової капели, клубу залізничників станції Ніжин і самодіяльного колективу «Цвіт калини» заспівали для киян та гостей міста колядки та щедрівки.

У цей складний для країни час виконавці подарували людям трохи різдвяного тепла і світла. Адже всім відомо, що хоровий спів надихає, очищає і лікує душі.


Під керівництвом диригента Андрія Ворошилова хор виконав вісім пісень, з дитинства знайомих кожному українцю. За словами диригента, найбільше надихає артистів саме реакція глядачів.
 
- Виконавці, звичайно, відчувають зал. І я, хоч і стою спиною, відчуваю ту енергетику натхнення, яка передається нашому колективу, - поділився Ворошилов.


Хоч, за словами художнього керівника, колектив складається в основному з аматорів, подача у співаків відрізняється професіоналізмом, і, що найголовніше, душевністю. 

qha.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: