Завантаження ...
banner
banner

У Бахмачі на будинок поліцейського напали 15 п'яних молодиків

В одному з сіл Бахмацького району здійснено напад на будинок, де проживає співробітник поліції зі своєю родиною. Правоохоронцю довелося для самозахисту застосувати травматичну зброю.


В одному з сіл Бахмацького району здійснено напад на будинок, де проживає співробітник поліції зі своєю родиною. Правоохоронцю довелося для самозахисту застосувати травматичну зброю. У потерпілого поліцейського і членів його родини зафіксовані численні тілесні ушкодження. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив очільник поліції Чернігівщини Еудард Альохін.

"Різдвяний вечір 7 січня, кафе одного з сіл Бахмацького району, захмеліла молодь у вечірній час замість того, щоб йти по домівках, влаштовує п'яні розбірки між собою.

Жінка-адміністратор звертається за допомогою до співробітника карного розшуку, що мешкає на сусідній вулиці. Незважаючи на те, що це не його зона відповідальності, неробочий час, поліцейський одягнувся і прийшов у кафе. Представився, показав посвідчення і переконав молодь покинути кафе. Сам же повернувся відпочивати додому.

Здавалася б, буденна побутова історія, що не представляє особливого інтересу... Але алкоголь, який бродив у душах молодих людей, не дав їм спокійно розійтися по домівках.

"Уражене самолюбство", підігріте неабиякою часткою спиртного, стало основою для прийняття рішення - помститися "кривднику". Зібравши кампанію у кількості 16 осіб віком від 17 до 25 років, сівши на три машини, поїхали відновлювати "реноме". І це в той час, коли їхні однолітки виконують військовий обов'язок у зоні АТО, ризикуючи своїми життями, захищаючи країну.

Увірвавшись вночі додому до правоохоронця, стали бити поліцейського і членів його сім'ї. Співробітник поліції був змушений застосувати травматичну зброю, і тільки після цього нападники покинули його двір..."

Едуард Альохін також повідомив, що четвірка найактивніших нападників вже знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

cntime.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: