Завантаження ...
banner
banner

Ніжинців запрошують на бізнес-стажування у США

Ніжинців запрошують до участі в безкоштовній американській програмі бізнес-стажування «Управління ланками поставок». Термін стажування: з 26 березня до 16 квітня 2016 року.


Ніжинців запрошують до участі в безкоштовній американській програмі бізнес-стажування «Управління ланками поставок»

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Управління ланками поставок». Термін стажування: з 26 березня до 16 квітня 2016 року.
 
Звертаємо увагу! Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до 15 січня 2016 року.
 
Програма стажування розроблена для фахівців у галузях:
1) Виробників харчових продуктів та напоїв, сільськогосподарської та фармацевтичної продукції, продукції легкої промисловості, товарів народного споживання, побутової електронної техніки;
2) Мереж роздрібної торгівлі, супермаркетів, Інтернет-магазинів;
3) Логістичних компаній та 3PL операторів (представників логістичних послуг).

Вимоги до кандидатів:
а) Від 3 років досвіду на керівній посаді;
б) Керівна посада у своїй компанії;
в) Володіння англійською мовою не є обов’язковим.
 
Кандидати повинні відповідати за декілька напрямків ланки постачання.
 
Учасникам Програми Уряд США організує і сплатить переліт з Києва до США і з США до Києва, проживання, програму учбових занять, послуги перекладачів у робочі години, медичну страховку і стипендію у розмірі 400 доларів США для оплати харчування і на непередбачені витрати на весь термін стажування.
 
Групове тритижневе стажування почнеться з тижня теоретичних занять, які можуть включати в себе семінари за нормативами, законодавством, стандартами, сертифікацією, по складанню бізнес-планів, міжкультурним комунікаціям і переговорам, а також управлінню бізнесом. Далі відбудуться візити до компаній і виробничих майданчиків, зустрічі з різними американськими компаніями з налагодженими ланцюгами постачання, а також установами, які надають підтримку в ланцюзі постачання від сировини до роздрібної торгівлі.
 
Копія анкети розміщена на офіційному сайті РГДА, у розділі «РГДА», підрозділ «Документи», пункт 9, за посиланням: 
 
Більш детальну інформацію щодо Програми, документів, вимог участі тощо спрямовувати до координатора програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами:
E-mail: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov
Тел. +38 044 521 5222
Мобільний: +38 095 274 02 15
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: