Завантаження ...
banner

Завдав удару ножем: на Чернігівщині затримали підозрюваного у вбивстві співмешканки

Завдав удару ножем: на Чернігівщині затримали підозрюваного у вбивстві співмешканки фото

У Чернігові правоохоронці затримали 44-річного чоловіка, якого підозрюють у завданні смертельних тілесних ушкоджень своїй співмешканці. За попередніми даними, конфлікт між ними виник під час вживання спиртних напоїв, що завершилося трагедією.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

25 жовтня вдень у поліцію надійшло повідомлення про виявлення мертвої 45-річної жінки в приватному будинку в Чернігові.

Правоохоронці встановили, що під час сварки чоловік завдав жінці ножового удару в область стегна, що спричинило значну кровотечу. На жаль, отримані травми виявилися смертельними, і врятувати потерпілу не вдалося.

Поліція затримала підозрюваного відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. З місця події вилучено речові докази, що підтверджують причетність затриманого до злочину.

Розслідування ведеться в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Наразі триває досудове розслідування, під час якого будуть з’ясовані всі обставини цього злочину. Поліція продовжує працювати над встановленням додаткових деталей інциденту та мотивів дій підозрюваного.

Як повідомляв MYNIZHYN, з початку навчального року, за період з 1 вересня по 14 жовтня 2024 року, у Ніжині склали дев'ять протоколів про адміністративні правопорушення щодо неповнолітніх.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: