Завантаження ...
banner
banner

Місцева прокуратура підвела підсумки по виконанню Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Протягом 2015 року Ніжинською місцевою прокуратурою вжито ряд заходів організаційного характеру з питань доступу до публічної інформації.



Протягом 2015 року Ніжинською місцевою прокуратурою вжито ряд заходів організаційного характеру з питань доступу до публічної інформації.

З метою реалізації принципу гласності в діяльності органів прокуратури та висвітлення діяльності органів прокуратури у сфері забезпечення доступу до публічної інформації за авторством працівника прокуратури,  в районній газеті «Ніжинський Вісник» опубліковано статтю на тему «Звернення громадян та запит на публічну інформацію: в чому різниця?».
 
Водночас, протягом минулого року до Ніжинської місцевої прокуратури, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», електронною поштою надійшов один інформаційний запит,   який розглянутий та задоволений прокуратурою у встановлений законодавством строк. 
 
Порядок оформлення запитів на інформацію (їх прийом, реєстрація, опрацювання), ведення обліку запитів на інформацію протягом 2015 року працівниками прокуратури порушено не було. 
 
Крім того, особлива увага в Ніжинській місцевій прокуратурі приділяється питанню дотримання вимог ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», зокрема, публічна інформація, визначена у вказаній нормі, оприлюднена на інформаційному стенді в приміщенні прокуратури та постійно оновлюється.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: