Завантаження ...
banner
banner

Завтра в Ніжині відбудуться читання на підтримку палестинського поета Ашрафа Фаяда

Завтра, 14 січня о 14-й годині, у рамках Всесвітньої акції в Центральній міській бібліотеці Ніжина відбудуться літературні читання на підтримку Ашрафа Фаяда.


Завтра, 14 січня о 14-й годині, у Центральній міській бібліотеці Ніжина відбудуться літературні читання на підтримку Ашрафа Фаяда, 35-річного палестинського поета, художника та куратора культурних проектів. Його 17 листопада минулого року засудили до смерті через антирелігійні висловлювання і образу Саудівської Аравії.


Поет позбавлений доступу до адвоката протягом усього утримання під вартою і судового розгляду. Окрім відречення від ісламу, Ашрафа також звинувачують у богохульстві і промоції атеїзму в його збірці віршів Instructions Within, що була опублікована в 2008 році.

По всьому світу до ініціативи проведення літературних читань в підтримку засудженого поета  вже доєдналися 263 автори та 57 Пен-центри з 67 країн! 

В Ніжині акцію підтримали: Тимченко Тетяна (Васильківська Ірина), Борисюк Світлана, Грек Оксана, Дудченко Геннадій, Постовалова Тетяна, Єкименко Олена, Гусєва Любов, Ломоносов Михайло, Сафригіна Катерина, Івасенко Ніна, Тетяна Винник.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: