Завантаження ...
banner
banner

Міському голові порадили пройтися містом, щоб побачити наскільки слизько на тротуарах

Скарга.
Вже декілька днів поспіль ніжинці скаржаться на те що місто після потепління перетворилося на суцільну ковзанку. Жителька Ніжина Олександра Герасименко описала ситуацію з посипанням тротуарів у 3-мікрорайоні.


Вже декілька днів поспіль ніжинці скаржаться на те що місто після потепління перетворилося на суцільну ковзанку. Сьогодні, 15 січня, в редакцію Mynizhyn.com надійшов лист в якому жителька Ніжина Олександра Герасименко описала ситуацію з посипанням тротуарів у 3-мікрорайоні.

"Обуренню не має меж, коли вранці йдеш на роботу. Мабуть ми потрібні міській владі тільки у період виборів! Невже не можна у місті засипати цю ковзанку на вулицях землею по саме нікуди, щоб можна хоч якось без страху, що травмуєшся, до роботи дійти!

У 3-ому мікрорайоні будинок №2 з дому до автобусної зупинки пройти неможливо без допомоги. Доріжки один раз посипали і забули, хоча землі від виритого під церкву котловану обабіч повно, двірникам залишилось тільки розкидати. Якого ж гаспида ми платимо за прибирання прибудинкової території? Щоб літом папірці двірники збирали, а зимою їх не побачиш на цій ковзанці?! Та й у центрі міста слизько. Шановний пане голово! Пройдіться по місту без супроводу, усе побачите на власні очі."

А яка ситуація з очищенням чи посипанням тротуарів покритих льодом у вашому мікрорайоні чи вулиці?


Сліди від падінь можна побачити на тротуарах по всьому місту
 

Якщо ви хочете висвітлити якусь проблему у місті, поділитися інформацією, поскаржитися - надсилайте ваші матеріали через сервіс "Народна новина".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: