Завантаження ...
banner
banner

Правоохоронці повернули викрадене авто ніжинцю

До чергової частини Ніжинського відділу поліції надійшла заява від 33-річного жителя міста Ніжина, про те що 10 січня невідома особа, шляхом вільного доступу незаконно заволоділа його автомобілем


14 січня о 18:00 до чергової частини Ніжинського відділу поліції надійшла заява від 33-річного жителя міста Ніжина, про те що 10 січня в період часу з 03:00 до 05:00 год. невідома особа, шляхом вільного доступу незаконно заволоділа його автомобілем «ГАЗ-24», який він залишив без нагляду біля кафе «Чайка» в місті Ніжині. Про це повідомляє відділ дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.

Вжитими розшуковими заходами, поліцейськими, які здійснюють нагляд за дорожнім рухом, було виявлено викрадену автівку на подвір’ї одного місцевого мешканця. Ним виявився 23-річний житель міста Ніжина, раніше судимий.
 
Зловмисник пояснив, що в ту ніч перебував неподалік вказаного кафе. Побачив автівку, яка була незамкнена. Чоловік скористався нагодою, попросив таксиста, щоб той його відбуксирував додому, пояснивши тим що в нього закінчилося пальне. В подальшому молодик хотів розібрати автівку на запчастини для подальшого їх збуту.
 
Транспортний засіб поміщений до тимчасового майданчику зберігання транспортних засобів Ніжинського міського відділу поліції. Відкрите кримінальне провадження. Проводиться подальша перевірка.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: