Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському відділі поліції щедрували та засівали діти

Вже традиційно багато років поспіль згідно народних обрядів вітають ніжинських правоохоронців щедрівками та посівають зерном вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату і соціально-реабілітаційного центру для дітей.


Вже традиційно багато років поспіль згідно народних обрядів вітають ніжинських правоохоронців щедрівками та посівають зерном вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату  і соціально-реабілітаційного центру для дітей.

Тож і цього року, 13 та 14 січня піснями і дитячим сміхом було наповнене фоє Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Щедрувальників зустрічали керівництво та особовий склад відділу. Гості підготували для правоохоронців неповторне театралізоване дійство за участю традиційних героїв Вертепу – Кози та Меланки, а також інших народних персонажів.

Особливо хвилююче та радісно лунали святкові пісні та побажання миру і щасливої долі для України  з уст найменших щедрувальників, вихованців дошкільного навчального закладу № 13, які в неймовірно гарному українському народному вбранні прийшли привітати працівників поліції  разом зі своїми вихователями.
 
Правоохоронці подякували гостям за привітання, які наповнили серця присутніх добром та вірою у світле майбутнє і, як годиться, нагородили всіх щедрівників та засівальників солодкими подарунками та побажали їм здійснення всіх найзаповітніших бажань. Наприкінці свята діти сфотографувалися з працівниками поліції біля ялинки та поспішили далі вітати ніжинців.




Ніжинський ВП ГУНП в Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: