Завантаження ...
banner
banner

Служба 101: за минулий тиждень сталося 4 пожежі

На минулому тижні у Ніжині та ніжинському районі сталося 4 пожежі. Причиною однієї з них став навмисний підпал автомобіля, який був залишений власником на стоянці на ніч.


На минулому тижні у Ніжині та ніжинському районі сталося 4 пожежі. Причиною однієї з них став навмисний підпал автомобіля, який був залишений власником на стоянці на ніч.

За повідомленням служби 101 сталися наступні пожежі:


Вночі 12 січня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, за адресою: м. Ніжин, вул. Маяковського. Внаслідок пожежі вогнем частково знищено перекриття житлового будинку. Причина пожежі: неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вночі 15 січня, надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля, за адресою: м. Ніжин, вул. Незалежності. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено кузов, відсік двигуна та салон легкового автомобіля. Причина пожежі: підпал. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

По темі: Вночі на вулиці Незалежності згоріло авто
 
Ввечері 16 січня, надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі, за адресою: с. Кропивне, вул. Віталія Бойка. Внаслідок пожежі вогнем частково знищено перекриття, пошкоджено стіну та домашні речі. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.
 
Вночі 17 січня,  надійшло повідомлення про пожежу лазні, за адресою: м. Ніжин, вул. Прирейкова. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та перекриття на всій площі, пошкоджено домашні речі. Причина пожежі: неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: