Завантаження ...
banner

Карантин у Ніжині продовжили і радять носити повязки

У Ніжині ще на тиждень продовжили карантин у школах та дитячих садках міста. Про це повідомляє міська газета "Вісті". Карантин оголошено з 25 по 31 січня у освітніх та позашкільних закладах.


У Ніжині ще на тиждень продовжили карантин у школах та дитячих садках міста. Про це повідомляється на сторінці міської газети "Вісті" у Facebook.

У п’ятницю, 22 січня, відбулося засідання штабу міської комісії з питань безпечної життєдіяльності населення. Заслухавши членів комісії, заступник головного лікаря Ніжинського міськрайонного управління ГУ Держсанепідслужби, керівників лікувальних закладів міста, освітянських закладів, було вирішено продовжити обмежувальні заходи з призупиненням навчального процесу в ЗОШ та позашкільних навчальних закладах в місті включно до 31 січня 2016 року з обмеженням проведення культурно-масових заходів на території міста.

Рекомендувати запровадити використання в приміщеннях та громадському транспорті ватно-марлевих пов’язок для працюючого персоналу. Посилити режим вологого прибирання, провітрювання приміщень, дезінфекцій в міському транспорті при виїзді на маршрут та кінцевих зупинках.

Нагадаємо, 16 січня у школах Ніжина було оголошено карантин з 18  до 25 січня. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: