Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині збирається віче з вимогою відставки міністра оборони, Генпрокурора та Президента

Вчора, 26 січня у популярній спільноті у одній з ніжинських спільнот зявилося повідомлення про проведення 29 січня о 14.00 біля будівлі Ніжинської міської ради віче-мітингу. Потім учасники мітингу планують перейти до приміщення прокуратури.


Вчора, 26 січня у популярній спільноті Ніжин SOS зявилося повідомлення про проведення 29 січня о 14.00 біля будівлі Нiжинської мiської ради віче-мітингу. Потім учасники мітингу планують перейти до приміщення прокуратури.
 
Виносяться такі питання: 
1. Вiдставка міністра Оборони України Степана Полторак. 
2. Вiдставка Генерального прокурора України Вiктора Шокiна. 
3. Вiдставка Президента України Петра Порошенка. 
4. Повне i справедливе дотримання закону України. 
5. Звільнення політв’язнів. 
6. Учасникам добровольчих батальйонiв, які були на передовiй, статус учасників бойових дій. 
7. Парламент у форматi 120 депутатiв. 
8. Вiйськовий стан на пiвденному Сходi України i м. Києвi 
9. На час слідства по кримінальній справi травмування Ступак Олександра у військовiй частинi А3160, м. Ніжин, клопотати перед компетентними органами, вiдсторонити від керівництва командирiв військової частини А3160, які фальсифікують подiї. 

Як зазначають організатори акція біля державних установ носить мирний характер,  та просять забезпечити громадський порядок, а також безпеку руху колони людей від міськради до прокуратури.



Організатором акції є Нікітченко Людмила Григорівна мати Ступака Олександра, який після повернення з зони АТО пішов служити по контракту до в/ч А 3160, м. Ніжин. Під час виконання службового завдання отримав травму. Представники військової частини факт травматизму трактує, як особисту помилку. А мати військослужбовця стверджує, що вони приховують правду і намагають уникнути відповідальності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: