Завантаження ...
banner
banner

У ніжинській команді УКРОПу – заміна

Замість Руслана Кондрашевського, який склав повноваження за власним бажанням, депутатом Ніжинської міської ради від партії УКРОП став Юрій Олексійович Малюга.


У складі депутатів партії УКРОПу Ніжинської міської ради відбулася заміна. Руслан Кондрашевський, який був обраний депутатом на останніх виборах,  склав повноваження за власним бажанням. Його місце зайняв наступний кандидат у виборчому списку партії – Юрій Олексійович Малюга.  Про це офіційно оголосили на сесії міської ради 26 січня, після чого новообраний депутат склав присягу і приступив до виконання своїх обов’язків.

Юрій Малюга  увійшов до Постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації, членом якої був його попередник.
 
Автобіографія з сайту Ніжинського осередку партії УКРОП 
Юрій Малюга, 
Дата народження:  11 жовтня 1981 року, м. Ніжин.
Громадянин України

Освіта: в 1999 році закінчив Ніжинську середню школу №17, пішов навчатися до ТСОУ "ДОСААФ" і отримав спеціальність "Автослюсар вантажніх автомобілів"; в 2015 році вступив до Національного Університету біоресурсів і природокористування, на факультет "Механізація сільського господарства"

Трудова діяльність:
З 1999 по 2001 рік проходив службу в ЗСУ
З 2005 по 2006 рік комірник ТОВ з обмеженою відповідальністю РБМ (м. Ніжин) 
Потім працював на будівельних роботах.
З березня 2014 року до 16.03.2015 року учасник АТО.

Нині тимчасово не працюю.

Позапартійний, одружений, член Ніжинської міської спілки учасників АТО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: