Завантаження ...
banner
banner

Проблему ринку на Московській здається вирішили

Проблема торгівлі на Московській стала причиною двох "торгових бунтів" під стінами міської ради, псевдовідкриття ринку біля Покровської церкви та втрати великої кількості нервових клітин як торгівцями так і місцевою владою.

Не перший тиждень у нашому місті вирують пристрасті довкола можливості продавати товари по вул. Московській та на площі Заньковецької. Як відомо, ці місця заборонені для торгівлі. Підприємці не один день просили у ніжинської влади альтернативу. Вчора, 11 грудня на виконавчому комітеті її таки знайшли.

Мешканці міста  знають, що на вул. Орджонікідзе одразу біля мосту є непоганий майданчик, на якому раніше відбувалася торгівля. Оскільки він знаходиться неподалік річки Остер,то будь-яка діяльніть на ньому була заборонена. Причина – природоохоронна зона.
 
Щоб знизити соціальну напругу в Ніжині, члени виконкому вирішили дозволити на цьому майданчику ярмаркову діяльність для продовольчої групи товарів.
Із дванадцятого грудня на цьому майданчику розмістять обладнані прилавки для організації санкціонованої торгівлі. Для заохочення підприємців перейти на нове місце їх звільнять від сплати «містового» до кінця року.
 
У майбутньому планується у цьому місці укріпити берег річки бетонними плитами та обнести майданчик огорожею із сітки. Це дозволить запобігти засмічення водойми та порушення її біологічної рівноваги.


Риба в Острі ще не знає про прийняте вчора рішення

uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: