Завантаження ...
banner
banner

Смерть під колесами автобуса

6 лютого біля 18 -ї години в Ніжині по вулиці Борзнянський шлях сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автобуса рухаючись по вулиці Борзнянський шлях зі сторони вулиці Космонавтів в напрямку виїзду з Ніжина, здійснив наїзд на 51-го річного пішохода.


Фото з мережі Інтернет

6 лютого біля 18 -ї години в  Ніжині по вулиці Борзнянський шлях сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автобуса «БАЗ-22154» рухаючись по вулиці Борзнянський шлях зі сторони вулиці Космонавтів в напрямку виїзду з  Ніжина, здійснив наїзд на 51-го річного пішохода, який знаходився в лежачому положенні на проїзній частині.

В наслідок дорожньо – транспортної пригоди чоловік отримав травми від яких загинув на місці.

Працівники відділу безпеки дорожнього руху Чернігівської області нагадують пішоходам про необхідність пересування тільки по тротуарам та пішохідним доріжкам. Переходити проїзну частину дороги дозволено тільки в спеціально відведених місцях по пішохідних переходах, користуватися для власної безпеки підземними пішохідними переходами.
 
По краю проїзної частини дороги чи узбіччю пішоходи повинні йти назустріч руху транспортним засобам.

В темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи повинні виділити себе світлоповертаючими елементами для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.
 
Звертаємо увагу водіїв на необхідність правильного вибору швидкості та дистанції під час керування транспортом. Знижувати до мінімуму швидкість перед проїздом пішохідних переходів. В темний час доби та в умовах опадів враховувати фактор відблисків світла фар від мокрого асфальту.

 Відділ безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: