Завантаження ...
banner
banner

Поліцейські провели відпрацювання приміських поїздів "Ніжин-Київ"

На минулому тижні працівники поліції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області спільно з колегами Носівського та Бобровицького відділень Ніжинського відділу поліції провели чергове оперативно-профілактичне відпрацювання


На минулому тижні працівники поліції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області спільно з колегами Носівського та Бобровицького відділень Ніжинського відділу поліції провели чергове оперативно-профілактичне відпрацювання приміських поїздів  сполученням Київ-Ніжин у межах Чернігівської області.

До проведення вищезазначених заходів щоденно залучалося  близько 30 працівників поліції.
 
Відтак, протягом трьох днів посиленої роботи, правоохоронцями в приміських поїздах було виявлено 47 фактів адміністративних правопорушень, а це і паління у тамбурах , розпиття спиртних напоїв у вагонах та несанкціонована торгівля.
 
Також, у ході відпрацювання, 3 лютого 2016 року працівники  Ніжинського відділу поліції «гарячим слідом» затримали чоловіка, який у кафе «Глорія», що знаходиться в приміщенні залізничного вокзалу, вирвав  сумку у місцевого жителя та втік. Його здобиччю стали гроші та особисті речі потерпілого.
 
Зловмисником виявився 43-річний неодноразово раніше судимий житель міста Семфіропіль, який після звільнення з місць позбавлення волі, «осів» у місті Києві та вів бродяжницький спосіб життя. Зрозуміло, що чоловік виправлятися не збирався, тож продовжив свій  кримінальний шлях. Того дня чоловік приїхав до міста Ніжина у пошуках наживи. Тож, невідомо, скільки ще громадян могли б стати жертвами немісцевого грабіжника, якби його оперативно не затримали правоохоронці. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України відносно чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.
 
Слід зауважити, що вищевказані відпрацювання будуть проводитися працівниками поліції  і надалі. Тож радимо громадянам під час поїздки у потязі бути толерантними один з одним та дотримуватися чинного законодавства.
 
Ніжинський ВП ГУНП в Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: