Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські волонтери відвідали бійців батальйону "Чернігів"

В першій декаді лютого чернігівські, корюківські та ніжинські волонтери за сприяння ніжинських підприємців та громадських діячів, передали продукти харчування та маскувальні сітки спецбатальйону «Чернігів» та 1-й окремій танковій бригаді.

В першій декаді лютого чернігівські, корюківські  та ніжинські волонтери за сприяння ніжинських підприємців та громадських діячів, передали продукти харчування та маскувальні сітки спецбатальйону «Чернігів» та 1-й окремій танковій бригаді.   

Ніжинські волнтери  Наталія Нос та Олександр Максимець відзначають високу дисципліну у батальйоні «Чернігів» та інших підрозділах, де їм вдалося побувати. А самі бійці (до речі, цього разу  на ротацію поїхали й дівчата, які на рівних несуть військову службу з чоловіками), влаштували гостям своєрідну екскурсію у тамтешніх місцях.  Також волонтери передали танкістам та бійцям інших підрозділів, які  охороняють шлюзи Курахівського водосховища маскувальні сітки та продукти харчування.

Наступна поїздка  до зони АТО, де несуть військову службу наші бійці, планується за два тижні. Окрім продуктів харчування (тушонки, чаю, цукру, круп), спецбатальйону «Чернігів» потрібні бензопили, ліхтарики, антивірусні препарати, пальне для техніки.



bilahata.net

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: