Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині обмежено рух вантажівок центральними вулицями

На черговому засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради, що відбулося в четвер 11 лютого, прийнято рішення про заборону руху транзитних вантажівок та впорядкування руху техніки загальною масою більше 24 тон

На черговому засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради, що відбулося в четвер 11 лютого, прийнято рішення про заборону руху транзитних вантажівок та впорядкування руху техніки загальною масою більше 24 тон з навантаженням на вісь більше 7 тон. Мета такого заходу – збереження асфальтного покриття вулиць від руйнування. 

Відтепер рух транзитних вантажівок Ніжином заборонено взагалі. Ті ж автомобілі, які прямують до підприємств міста зможуть проїхати по вулицям:
- вулицею Носівський шлях зі сторони об’їзної дороги; 
- вулицею Шевченка від вулиці Носівський Шлях до перехрестя з вулицею Г. Корчагіна;
- по провулку Урожайний з боку вулиці Носівський Шлях;   
- по вулиці Прилуцькій зі сторони с. Хвилівка до вул. Шаумяна; 
- по вул. Борзнянський шлях зі сторони с. Вертіївка до Ніжинського підрозділу митного поста.
У разі виробничої необхідності перевезення великогабаритних вантажів по Ніжину буде прийматися у кожному окремому випадку уповноваженим органом, у даному випадку міськвиконкомом. 
Планується встановити відповідні дорожні знаки про обмеження руху вантажівок. За словами керівника кумунального господарства Світлани Сіренко це буде зроблено протягом наступного тижня.
 
Напередодні Служба автомобільних доріг Чернігівської області повідомила і про обмеження руху вантажівок дорогами області, яке буде діяти з 1-го березня по 15 квітня. Терміни можуть змінюватися в залежності від зміни погодно-кліматичних умов та ступеню перезволоження земляного полотна автомобільних доріг. 
- на національних, регіональних і територіальних дорогах державного значення обмежується рух транспорту вагою понад 12 тонн і осьовим навантаженням 8 (на територіальних – 6) тон.
- на обласних та районних дорогах місцевого значення обмежується рух транспорту вагою понад 6 тонн і осьовим навантаженням 4 тони.
 
Без обмежень рух буде здійснюватись автомобільними дорогами М-01 - Київ-Чернігів-Нові Яриловичі; М-02 - Кіпті-Глухів-Бачівськ; Н-07 - Київ-Суми-Юнаківка на ділянці від Києва до Прилук; Р-61 - Батурин-Конотоп-Суми, а також під’їздами до міст Прилуки від автодороги Н-07, від смт. Ладан та з боку м. Пирятин; Ніжин, Борзна та Бахмач від автодороги М-02.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: