Завантаження ...
banner
banner

На вулиці Ломоносова горів будинок

Вночі, 19 лютого, сталась пожежа в одному з приватних житлових будинків по вулиці Ломоносова. Вогнем знищено покрівлю та перекриття речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни.

19 лютого о 01:13 у м. Ніжин до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків по вулиці Ломоносова.

За викликом на місце події оперативно прибуло 2 відділення  пожежно-рятувальної частини. Через запізнє виявлення пожежі та виклик рятувальників, на час їх прибуття, полум’я вже вирувало в середині та на даху будинку.

Вогнеборці одразу приступили до гасіння. Завдяки професійним та злагодженим діям рятувальників, пожежу о 01:33 було локалізовано та о 02:33 остаточно ліквідовано. В ході її гасіння, врятовано розташовані поруч одну господарську споруду та сусідній житловий будинок. 
 
Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 20 кв. м., речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни.
До гасіння пожежі залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.
 
Як з'ясувалося, причиною пожежі послужила відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем та дерев’яним перекриттям будинку.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області звертаються до населення з проханням дотримуватись протипожежних вимог під час експлуатації приладів пічного опалення. Ще раз перевірте печі та димарі на наявність тріщин, а при необхідності слід зашпарувати їх. Перед топковим отвором підлогу з горючих матеріалів слід захищати металевим листом розміром 700х500 мм. Виконання цих вимог дозволить безпечно використовувати прилади пічного опалення.
 




УДСНС у Чернігівській області


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: