Завантаження ...
banner
banner

"Центр новітніх ініціатив та комунікації" запрошує на безкоштовний майстер-клас з писанкарства

Громадська організація “Центр новітніх ініціатив та комунікації” запрошує на безкоштовний майстер-клас з писанкарства. Заняття проводитимуться на третьому поверсі Центральної Ніжинської міській бібліотеці, за адресою Площа Заньковецької, 8.

Громадська організація “Центр новітніх ініціатив та комунікації” запрошує на безкоштовний майстер-клас з писанкарства! Заняття проводитимуться на третьому поверсі Центральної Ніжинської міській бібліотеці, за адресою Площа Заньковецької, 8.

Про це повідомляється на сайті ГО “Центр новітніх ініціатив та комунікації”.

Відвідати можна як дорослим, дітлахам так і усією родиною.
 
У вас є справи? Вирішуйте їх, а свою малечу приводьте на майстер-клас! Ваші діти навчаться малювати у професіоналів! Крім задоволення, заняття буде корисним: сприятиме розвитку фантазії, відчуття кольору, моториці рук, здатності дарувати частинку своєї душі!

Викладачі-майстрині:
Старостенко Світлана Василівна, народний майстер м. Ніжина, керівник СЮТ – мальовки (декоративний Петриківський розпис на яйцях).
Ямчинська Наталія Олександрівна, викладач школи мистецтв – писанкарство.
 
Розклад:
1. Писанкарство – 27 лютого, з 16:30 до 18:00
2. Мальованки – 2 березня, з 11:30 до 13:00
 
(надалі графік буде узгоджуватись)
 
Ми радо запрошуємо Вас долучитися до цікавого творчого дійства – вшанування національних традицій, створення своєї власної неповторної писанки, котра прикрасить наше спільне Великоднє «Дерево Єднання» у центрі міста!
Попередньо для запису на майстер-класи звертайтеся до координатора проекту Грек Оксани Валеріївни за тел. 068 102 40 47
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: