Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині прорвало газосховище

На газосховищі у Носівському районі, 25 лютого, приблизно о 19 годині вечора під час виконання планових робіт з капітального ремонту свердловини відбулась розгерметизація, яка призвела до неконтрольованого витоку природного газу. На щастя все обійшлося без займання блакитного палива – жертв і постраждалих немає.


На газосховищі «Червонопартизанське», що у Носівському районі вчора, 25 лютого, приблизно о 19 годині вечора під час виконання планових робіт з капітального ремонту свердловини відбулась розгерметизація, яка призвела до неконтрольованого витоку природного газу.

Про це повідомляє прес-служба «Укртрансгазу».

На щастя все обійшлося без займання блакитного палива – жертв і постраждалих немає.

До місця аварії на свердловині направили чергове відділення ліквідації нафтогазових фонтанів  із Ніжина та частину ліквідації нафтогазових фонтанів та спеціальних рятувальних робіт  ГУ ДСНС України у Полтавській області. Всього до місця аварії направлено 5 одиниць техніки та 27 чоловік особового складу АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області.

У відповідності до плану ліквідації аварійних ситуацій на об'єктах ГТС України, здійснено оперативне оповіщення ДСНС, Держпраці та Державної спеціалізованої протифонтанної служби.

Дана надзвичайна ситуація не вплинула на стабільність газопостачання для споживачів України та Європи. 

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі