Завантаження ...
banner
banner

Ніжинку підозрюють у розкраданні 12 тисяч гривень

Шляхом реалізації оперативної інформації, поліцейськими Управління захисту економіки в Чернігівській області виявлено факт привласнення 30-річною мешканкою Ніжина, яка була матеріально-відповідальною особою ТОВ, грошей у сумі близько 12 тисяч гривень.

Шляхом реалізації оперативної інформації, поліцейськими Управління захисту економіки в Чернігівській області виявлено факт привласнення 30-річною мешканкою Ніжина, яка була матеріально-відповідальною особою ТОВ, грошових коштів у сумі близько 12 тис. грн.

Як з’ясувалося в ході проведення перевірки, жінка працювала торговим агентом в одній з торгових фірм області, яка займається закупкою продуктів та доставкою їх по своїх торгових точках на території області. До обов’язків торгового агента входить прийом замовлень від реалізаторів та збір виручки. Саме частини цієї виручки потроху і відбирала працівниця у власну кишеню.
 
На сьогоднішній день інформація за даним фактом внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), що передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
 
Триває досудове розслідування.

magnolia-tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: