Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині підсніжники продають по 5 грн, а штрафують по 62 грн

Сьогодні, 26 січня, біля комунального ринку по вулиці Московській невідома жінка продавала підсніжники незважаючи на те що це є порушенням законодавства. Жінка поводила себе обережно і постійно озиралася навколо.

підсніжники у ніжині, ніжин підсніжники, купити підсніжники ніжин, нежин подснежники
Фото очевидця


Сьогодні, 26 січня, біля комунального ринку по вулиці Московській невідома жінка продавала підсніжники незважаючи на те що це є порушенням  законодавства. Жінка поводила себе обережно і постійно озиралася навколо. Ймовірно вона знала, що порушує закон. Про це повідомляють очевидиці. 

Придбати маленький букетик весняних першоцвітів можна було лише за 5 грн. 

Нагадаємо, за один екземпляр незаконної добутої рослини занесеної до Червоної книги України передбачена відповідна компенсація за її знищення. Штраф за один підсніжник коливається від 49 до 62 грн. у залежності від виду. 

За порушення Порядку придбання чи збуту об'єктів рослинного світу занесених до Червоної книги України, або таких, які охороняються відповідно до міжнародних договорів України, передбачена відповідальність за статтею 88-1 КУпАП у вигляді штрафу на суму від ста (1700 грн.) до двохсот п’ятнадцяти (3655 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією об'єктів рослинного світу чи без такої.

По темі: 
За зірваний підсніжник - до 62 гривень штрафу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: