Завантаження ...
banner
banner

Ранкова паніка біля "Дельта Банку" виявилася марною

Сьогодні зранку біля ніжинського відділення "Дельта Банку" по вулиці Батюка зібралася група занепокоєних людей. Причиною стало те, що вчора у ЗМІ, з'явилося повідомлення, про те що в одному з відділень банку обмежено видачу коштів до 100 грн.


О 9:40 у відділенні "Дельта Банку" було близько 20 клієнтів

Сьогодні зранку біля ніжинського відділення "Дельта Банку" по вулиці Батюка зібралася група занепокоєних людей.  Причиною стало те, що вчора у ЗМІ, з'явилося повідомлення, про те що кременчуцьке відділення банку обмежило видачу коштів до 100 грн.

Як повідомили редакції представники ніжинського відділення банку, паніка марна. У відділенні все гаразд, кошти видають у звичайному режимі.

Наплив людей пов'язаний, ще й з тим, що зараз час отримання пенсій і погашення кредитів. Проблем у відділенні немає - сказав представник банку. 
 
Одна із жінок, що стояла у черзі повідомила, що сьогодні о 9:00 просто прийшла у банк за для погашення кредиту і не знала, що в якомусь відділенні обмежили видачу коштів. 
 
На 9:40 у відділенні було близько 20 клієнтів. Каси Ніжинського відділення "Дельта Банку" працювали у звичайному режимі. 
 
Нагадаємо, вчора Громадське телебачення повідомило, що у Кременчуцькі біля відділення Дельта Банку у чергах вистоюються до півсотні людей, у більшості випадків, це молоді мами, які чекають соціальних виплат і пенсіонери. Один клієнт може отримати лише 100 грн.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: