Завантаження ...
banner
banner

Спорт і спирт. 29 лютого тренера ДЮСШФ звільнили за зловживання алкоголем

У понеділок, 29 лютого, відбулося чергове засідання однієї з депутатських комісії. Воно почалося зі з’ясування обставин неприємного інциденту, кий стався, коли діти поверталися зі змагань з Славутича

звільнили фізрука за пянку, фізрук пянка, пияцтво на роботів, пияцтва  вчитель

У понеділок, 29 лютого, відбулося чергове засідання Комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту почалося зі з’ясування обставин неприємного інциденту, який стався тижнем раніше. Тоді дитяча футбольна команда їздила на змагання до Славутича. От тільки повернення виявилося не з приємних. Тренер, який був з дітьми, через зловживання алкоголем «вів себе неадекватно чим поставив під загрозу дітей».

Вже наступного дня батьки дітей написали колективну скаргу. Тренер був змушений написати заяву і був звільнений. Директор Дитячої футбольної школи Юрій Таран визнав свою провину, недостатній контроль за тренером зі свого боку і вибачився за інцидент. Крім того він зазначив, що цей випадок – не правило, а скоріше виняток. Тим не менше він отримав догану. 

Подальший розгляд стосувався більше того, чи поодинокий це випадок і чи не звільняли тренерів за зловживання алкоголем раніше. Коли Таран відповів, що швидкої зміни кадрів у них немає, а за минулий рік було звільнено лише одного працівника, член комісії Костянтин Смалій додав: «У мене інформація, що це звільнення теж було через проблеми з алкоголем». І знову ж таки Юрій Таран відповів: «За 13 років роботи школи це поодинокий випадок. Всю відповідальність за нього я беру на себе». 
 

Юрій Таран, звільнили фізрука за пянку, фізрук пянка, пияцтво на роботів, пияцтва  вчитель
Юрій Таран


В ході розгляду звернули увагу на змагання і серед дорослих «спортсменів», на те, скільки порожніх пляшок залишається після їхніх турнірів.

Як би там не було, а на найближчі кілька місяців боротьба з алкоголем серед «спортсменів» точно набере обертів. А от чи протримається спортивний і тверезий спосіб життя надовго – покаже час.
 

звільнили фізрука за пянку, фізрук пянка, пияцтво на роботів, пияцтва  вчитель

звільнили фізрука за пянку, фізрук пянка, пияцтво на роботів, пияцтва  вчитель

звільнили фізрука за пянку, фізрук пянка, пияцтво на роботів, пияцтва  вчитель


Олександр Малаш

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: