Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські огірки представили на виставці в Дубаї

З 21 по 25 лютого 2016 року у Дубайському міжнародному торгівельному центрі проходила одна з найбільших міжнародних виставок продуктів харчування, напоїв, обладнання для готельно-ресторанного бізнесу та кулінарії «Gulfood – 2016»

Ніжинський консервний завод, виставка goodfood в дубаї, ніжин дубаї, консервний завод ніжин


З 21 по 25 лютого 2016 року у Дубайському міжнародному торгівельному центрі проходила одна з найбільших міжнародних виставок продуктів харчування, напоїв, обладнання для готельно-ресторанного бізнесу та кулінарії «Gulfood – 2016», участь у якій взяли понад 5000 місцевих, регіональних та міжнародних компаній зі 120 країн, а також більше 85 000 відвідувачів.

У рамках виставки було організовано низку зустрічей українських підприємців з місцевими компаніями-імпортерами, дистриб’юторами та представниками рітейл-мереж, а також брифінг-зустріч з керівництвом та фахівцями Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

Участь у заході також взяли провідні підприємства-експортери України та зокрема Чернігівщини. Серед місцевих підприємст участь у виставці взяв Ніжинський консервний завод (ТМ «Ніжин»), який представив на виставці свою продукцію, яка виробляється у нашому місті. 

Також у виставці взяло участь ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат». 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: