Завантаження ...
banner
banner

Чернігівські свободівці розпочали блокаду російських вантажівок

Зранку, 2 березня, активісти Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» та ВГО «Сокіл» розпочали блокаду російських вантажівок та фур на трасі «Київ – Москва» поблизу Кіптів


За інформацією прес-служби обласної організації ВО «Свобода», протягом дня поблизу Кіптів було зупинено дві фури, ще три вантажівки заблокували на прилуцькому напрямку.

«Блокада російських вантажівок – вимушений крок. На жаль, український уряд на чолі з Арсенієм Яценюком не лише не заборонив рух російського транспорту Україною, а й ухвалив рішення про його супровід Нацгвардією та поліцією»,- наголосив голова Козелецької районної організації ВО «Свобода» Сергій.

Також у вечері, 2 березня, у Фейсбук звилась інформація про те, що водії російських фур у  відповідь почали самі блокувати активістів на блокпосту по трасі "Київ - Москва" біля смт.Кіпті. Водії російських вантажівок з погрозами змушували учасників розібрати спостережний пункт. Як повідомляють активісти, з розмов водіїв стало відомо, що вони планують так само заблокувати блокпост під Батурином, де чергують зараз свободівці Сумщини.

 

Свобода

Свобода
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: