Завантаження ...
banner
banner

Учениця Ніжинської музичної школи підкорила суддів шоу «Україна має талант»

Нещодавно стартував 8-й сезон популярного телешоу «Україна має талант. Діти» на телеканалі СТБ. 27 лютого показали перший кастинг в Києві. З понад 200 осіб судді вибрали 32 учасників. Серед них і дівчину з Червоних Партизан Носівського району - 15-річну Валерію Дідик.



Нещодавно стартував 8-й сезон популярного телешоу «Україна має талант. Діти »на телеканалі СТБ. 27 лютого показали перший кастинг в Києві. З понад 200 осіб судді вибрали 32 учасників. Серед них і дівчину з Червоних Партизан Носівського району - 15-річну Валерію Дідик.

Валерія підкорила суддів оперним співом. Ігор Кондратюк сказав: «У селі не буває оперних театрів, але ти, напевно, будеш співати в опері».

– Я давно мріяла взяти участь у цьому шоу, дивилася всі випуски! - Розповідає Валерія. - Казала батькам: «Ну коли вже я туди потраплю?!» 
 
Я дуже люблю співати. Це мені передалося від батька. Він хоч і працює простим електриком, але дуже музичний - грає на баяні, фортепіано, гітарі. Я теж вчуся грі на фортепіано, займаюся в Ніжинській музичній школі. 
 
Після того як я заповнила анкету на сайті шоу, мене запросили на попередній кастинг. Потім подзвонили і запропонували приїхати на кастинг до Києва. 
Знімали мій виступ ще в січні. Чесно кажучи, виходячи на сцену, я не дуже хвилювалася. Перед іншими виступами в Носівці, у Ніжині хвилювання було набагато більше. А тут все пройшло якось легко. Дуже зраділа, коли почула від суддів три «так». А вже коли дивилася випуск вдома по телевізору - плакала, не вірилося, що все це сталося зі мною. 
 
Нещодавно в школі якийсь хлопчик попросив у мене автограф - для мене це дуже незвично. А взагалі, однокласники і друзі по-різному відреагували на мою участь в телешоу: хтось радіє за мене, а деякі з заздрості не дуже добре відгукуються. 
 
23 квітня відбудеться перший прямий ефір. Тоді ж почнеться голосування за учасників.

 


Наталя Федосенко, "ГАРТ"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: