Завантаження ...
banner
banner

КП "СЄЗ" збирається піднімати тарифи на послуги

На сайті міської ради з’явилось повідомлення про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій будинків, які обслуговує КП «Служба Єдиного Замовника»

кп сєз ніжин, прибирання прибудиноковх територій, новини ніжин, служба єдиного замовника ніжин


На сайті міської ради з’явилось повідомлення про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій будинків, які обслуговує КП «Служба Єдиного Замовника».

В повідомленні підвищення тарифів обґрунтовується рядом причини, в першу чергу ростом цін на електроенергію та витратні матеріали.
 
Збільшення запропонованого тарифу проти діючого середньозваженого тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій становить 37%. 
 
Відповідно до нових тарифів ціни варіюються залежно від вулиці, де розташовані будинки, поверховості будинків, та типу послуг, що надаються КП «СЄЗ» для конкретних будинків.
 
У повідомленні також зазначається, що КП «СЄЗ» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, у письмовій формі протягом 14 календарних днів з дня опублікування повідомлення про намір здійснити зміну тарифу за адресою: 16600 м. Ніжин, вул. Небесної сотні,14 з 8-00 до 17-00 год. 
 
З повним переліком нових тарифів можна ознайомитись на сайті міської ради.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: