Завантаження ...
banner
banner

В РДА привітали чемпіона з кікбоксингу

10 березня голова Ніжинської РДА Вячеслав Івашин та заступник голови Оксана Мелашенко привітали з перемогою у обласному чемпіонаті з кікбоксингу вихованця Ніжинської районної ДЮСШ «Колос» Руслана Войтика.

10 березня голова Ніжинської райдержадміністрації Вячеслав Івашин та заступник голови Оксана Мелашенко привітали з перемогою у обласному чемпіонаті з кікбоксингу вихованця Ніжинської районної ДЮСШ «Колос» Руслана Войтика.
Чемпіонат області з кікбоксингу проходив 26-27 лютого в місті Чернігові у спортивному залі товариства «Україна».
 
Серед 140 учасників які прибули помірятися своєю майстерністю двоє вихованців Ніжинської районної ДЮСШ «Колос». Руслан Войтик, який, до речі, нещодавно виконав норматив майстра спорту з боксу, та вимушений переселенець з буремного сходу нашої країни Гогі Аситіані, який незважаючи на кардинальні зміни що трапилися у його житті, знайшовши в собі сили надалі продовжує розвивати свою спортивну кар’єру, виступаючи на змаганнях представником Ніжинщини.
 
Виступ наших вихованців на цих престижних змаганнях був блискавично вдалий. У ваговій категорії 69 кг серед дорослих І місце та звання чемпіона області з кікбоксингу виборов Руслан Войтик. Завдяки своїй цілеспрямованості, наполегливості та відданості своєму виду спорту, яким займається впродовж 8 років, він зміг добитися високого результату.
 
Не залишив ніяких шансів своєму супернику у фінальному поєдинку і Гогі Аситіані, впевнено здобувши перемогу, він став чемпіоном області з кікбоксингу у ваговій категорії 60 кг.
За результатами проведеного чемпіонату була сформована збірна Чернігівської області, до складу якої увійшов Руслан Войтик, який з іншими спортсменами представлятимуть Чернігівщину на чемпіонаті України з кікбоксингу, що відбудеться 11-12 березня у м. Києві.

Вячеслав Івашин побажав спортсменові впевнених перемог на чемпіонаті України та нагородив грамотою районної державної адміністрації і грошовою премією. До привітань долучився народний депутат України Олександр Кодола, який офіційно вручив Русланові посвідчення майстра спорту.



Андрій Штайнеккер, 

головний спеціаліст з питань сім’ї, молоді та спорту РДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: