Завантаження ...
banner
banner

Вчора вночі на Купецькій сталася пожежа

14 березня о 22год 12хв. на пульт зв’язку 16 державної пожежно – рятувальної частини м. Ніжина поступила інформація про пожежу в житловому будинку по вул. Купецька (Жовтнева), 2


14 березня о 22:12 на пульт зв’язку 16 державної пожежно – рятувальної частини м. Ніжина поступила інформація про пожежу в житловому будинку по вул. Купецька (Жовтнева), 2. 

За викликом через три хвилини на місце події прибули вогнеборці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
 
На цей час в коридорі під'їзду відбувалося інтенсивне горіння, а в будинку спостерігалося сильне задимлення. Рятувальники у захисних протигазах відразу приступили до гасіння. Завдяки оперативним діям пожежу о 22:21 було локалізовано та о 00:20 остаточно ліквідовано.
 
В ході гасіння було врятовано 3 мешканця будинку, які знаходились у себе в квартирах на другому поверсі та через щільне задимлення не могли самотужки вийти на вулицю.
 
В ході розслідування причини та обставин виникнення пожежі з’ясувалося, що загорілися старі меблі та сміття, які складувалося в коридорі житлового будинку. Ймовірною причиною пожежі послужила чиясь необережність у поводженні з вогнем. Винна особа встановлюється.
 
Завдякуючи своєчасному виявленню та оперативним діям рятувальників  мешканці будинку не постраждали. Врятовано матеріальних цінностей на загальну суму 300000 грн. (житловий будинок на 10 квартир). 




Відділ з питань надзвичайних ситуацій виконкому

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: