Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині розпочався процес атестації правоохоронців

Атестаційні комісії будуть складатися з представників громадськості, ЗМІ та правозахисних організацій. Атестаційна комісія оцінюватиме професійні та особистісні якості працівника і прийматиме фінальне колегіальне рішення

атестація правоохоронців на чернігівщині, чернігівщина поліція


Атестаційні комісії будуть складатися з представників громадськості, ЗМІ та правозахисних організацій. Про це повідомляє Високий Вал з посиланням на Головне управління Національної поліції.
 
«Основним завданням атестаційної комісії буде забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції», - йдеться в інформації.
 
Атестаційна комісія оцінюватиме професійні та особистісні якості працівника і прийматиме фінальне колегіальне рішення про його/її придатність до служби в поліції.
 
До повноважень апеляційних атестаційних комісій також входить розгляд скарг поліцейських на висновки атестаційних комісій.
 
Пропозиції щодо кандидатів будуть прийматися від громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги, народних депутатів та засобів масової інформації.
 
Вимоги до кандидатів: мотивація, здатність до діалогу, бажання зробити свій внесок у процес реформування правоохоронних органів України, знання в галузі правоохоронної діяльності/юриспруденції, аналітичні здібності та логічне мислення, поміркованість та політична незаангажованість, об’єктивність та неупередженість у прийнятті рішень та інше.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: