Завантаження ...
banner
banner

За КАМАЗ міндобрива працівниці підприємства світить до 12 років увязнення

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розтрати чужого майна в особливо великих розмірах. Підозрюваній обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

камаз міндобрива, охіньки, охіньки прилуки, дружба нова,


Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розтрати чужого майна в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).  Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що матеріально відповідальна особа сільськогосподарського підприємства упродовж червня-жовтня 2015 року з корисливих мотивів, використовуючи працю найманих робітників, які не були обізнані з її злочинними намірами, вивезла зі складу підприємства мінеральних добрив на суму майже 600 тис грн.

Підозрюваній  обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
 
Варто зазначити, що ч. 5 ст. 191 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. 

За інформацію джерела Mynizhyn.com про даний злочин керівництву підприємтсва стало відомо лише восени минулого року. За наданою інфомацією було викрадено більше 20 тон міндобрива. А один із можливих свідків злочину, декілька днів тому вчинив самогубство. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: