Завантаження ...
banner
banner

Ніжин і Прилуки домовилися про співпрацю у наданні правової допомоги

Ніжинський місцевий центр та Прилуцький районний територіальний центр соціального обслуговування домовилися про співпрацю.


Ніжинський місцевий центр та Прилуцький районний територіальний центр соціального обслуговування домовилися про співпрацю.

10 березня для розширення доступу до безоплатної правової допомоги мешканцям м. Прилуки та Прилуцького району у приміщенні Прилуцького міськрайонного управління юстиції начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Старчак здійснив прийом та консультування громадян. Щочетверга за адресою: м. Прилуки, вул. Пушкіна, б.73, юристи центру надають безоплатну правову допомогу всім бажаючим.
 
Для поширення інформації щодо реалізації права на безоплатну правову допомогу Олександр Старчак відвідав Прилуцький районний територіальний центр соціального обслуговування та провів робочу зустріч з директором Ніною Косенко.

В ході зустрічі начальник відділу попередньої роботи з клієнтами ознайомив присутніх із системою безоплатної правової допомоги в Україні, діяльністю Ніжинського місцевого центру, порядком надання безоплатної вторинної правової допомоги, категоріями осіб, які мають право на отримання такої допомоги. Прилуцький районний територіальний центр соціального обслуговування безоплатно надає допомогу громадянам похилого віку; інвалідам, які досягли 18-річного віку; хворим, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з частковою втратою рухової активності і потребують сторонньої допомоги, соціального обслуговування в домашніх умовах згідно з медичним висновком, саме тому, Олександр Старчак звернув особливу увагу на те, що розширення доступу до безоплатної правової допомоги для осіб з особливими потребами, людей з інвалідністю, осіб похилого віку, одиноких громадян - є одним з пріоритетних напрямків роботи Ніжинського місцевого центру.

За результатом зустрічі була отримана домовленість про розповсюдження серед клієнтів територіального центру інформаційних буклетів про безоплатну правову допомогу із зазначенням контактного телефону та адреси розміщення Ніжинського місцевого центру та підписано Меморандум про співпрацю.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: